Kantooruren van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

Hotels

Wij behandelen je hotellinnen zoals jij je hotelgasten behandelt. Een onberispelijke service met een hoge snelheid zowel voor klantenwas, bad- en bedlinnen, uniformen en gordijnen.

Hotels

Wij behandelen je hotellinnen zoals jij je hotelgasten behandelt. Een onberispelijke service met een hoge snelheid zowel voor klantenwas, bad- en bedlinnen, uniformen en gordijnen. Jij behandelt de gasten in je hotel liefst met een zo goed mogelijke service binnen een zo snel mogelijke tijdspanne. Dat doen wij voor jouw hotellinnen. Een verblijf in een hotel wordt ten slotte pas echt aangenaam als de gasten propere, fris ruikende handdoeken, washandjes, bedlinnen en gordijnen hebben. 

Klantenwas

Hotelgasten verwachten vaak ook dat hun eigen kleding gewassen kan worden bij een lang verblijf. Wasserij Gazelle zorgt al meer dan 30 jaar voor een onberispelijke kwaliteit tegen een ongelooflijke snelheid op gebied van klantenwas. 

Bed- en badlinnen

Wanneer een gast voor het eerst in zijn/haar hotelkamer komt, verwacht deze persoon perfect gereinigd en onberispelijk gestreken linnen. Gazelle behandelt alle bad- en bedlinnen met de grootste zorg. Samen bekijken we de mogelijkheden voor het onderhoud van je eigen linnen of het samenstellen van een pakket huurlinnen dat perfect binnen het kader van je hotel past.

Kledij medewerkers

Je medewerkers zijn het uithangbord voor je hotel. Ze moeten er dan ook steeds piekfijn uitzien. We zorgen voor het perfecte onderhoud van alle kledij van medewerkers. 

 

Nog vragen of helemaal overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Overige diensten

Resto> Industrie> Zorgsector>

Bedrijfsbrand wasserij Gazelle

Recent woedde er een ernstige bedrijfsbrand in ons bedrijfspand. Momenteel stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen. In onze FAQ kan u de antwoorden terugvinden op de meest gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet terugvinden kan u steeds een bericht sturen naar info@gazellewasserij.be.

Veelgestelde vragen