Kantooruren van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

Industrie

Gazelle is een betrouwbare partner voor het onderhoud van de arbeidskledij uit verschillende sectoren.

Industrie

Gazelle is een betrouwbare partner voor het onderhoud van de arbeidskledij uit verschillende sectoren.

Arbeidskledij

Propere werkkleding is in elke sector belangrijk voor het imago van je bedrijf, maar ook voor het goed gevoel van je werknemers. Een vlekkeloze service voor zowel de voedingssector, de horeca als de bouwsector. Het is zelfs mogelijk een opvolgsysteem via barcode te voorzien aan je kleding en ook een kastjesservice behoort tot de mogelijkheden. Elke sector heeft andere noden. Daarom werken we graag een service uit op maat van jouw bedrijf.

"High risk" / brandweerkledij

Beroepen met een hoog risico, zoals brandweerman/-vrouw, vragen om aangepaste kledij. Veiligheid boven alles. Dat vinden wij bij Gazelle Wasserij belangrijk. We blinken uit in het correct behandelen van deze speciale kledij. Zo blijven de brandwerende en waterafparelende eigenschappen behouden, wat van levensbelang is voor brandweerkledij.

Nog vragen of helemaal overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Overige diensten

Resto> Hotels> Zorgsector>

Bedrijfsbrand wasserij Gazelle

Recent woedde er een ernstige bedrijfsbrand in ons bedrijfspand. Momenteel stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen. In onze FAQ kan u de antwoorden terugvinden op de meest gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet terugvinden kan u steeds een bericht sturen naar info@gazellewasserij.be.

Veelgestelde vragen