Kantooruren van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

Een streepje geschiedenis

Wasserij Gazelle bvba is een familiebedrijf van de derde generatie dat in 1956 werd opgericht door Jef Sebrechts en Joke Vereycken.

Zoals de meeste wasserijen zijn ook wij gestart als een wasserij die uitsluitend privaatwas verzorgde in een tijd waarin huishoudelijke wasmachines nog niet ingeburgerd waren. Al meer dan 30 jaar verzorgen we ook de persoonsgebonden was van de belangrijkste hotels in het Antwerpen en omgeving én het tafel- en keukenlinnen van een groot aantal restaurants. We hebben ons vanaf het begin geprofileerd als de waspartner die zich toespitst op alle diensten die extra verzorging vereisen. Met deze stategie konden we groeien in een markt die alleen maar kleiner werd. Zo verdrievoudigde het aantal personeelsleden op slechts 15 jaar tijd! 

In 1990 verhuisden we naar het industriepark in Wommelgem. Hier kregen we de mogelijkheid om onze bedrijfsruimten en productiecapaciteit driemaal zo groot te maken als voorheen. Een verdere groeibeweging is volop aan de gang. Ondertussen bedienen we klanten in de meest uiteenlopende sectoren: woon- en zorgcentra, bedrijven, hotels, restaurants, traiteurs en feestverhuurders, overheidsbedrijven, particulieren, manèges,… 

Met deze ruime ervaring zijn we ervan overtuigd dat we ook voor jou een meerwaarde kunnen zijn op het gebied van textielverzorging!

Onze missie

Onze missie is het aanbieden van een brede waaier aan textielverzorgingsdiensten. Dit met de nadruk op diensten die extra aandacht vragen op gebied van kwaliteit, service en snelheid. Hiermee willen we een goede langetermijnrelatie met onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere partners opbouwen.

Daarbij maken we gebruik van onschadelijke producten en moderne apparatuur. Hierdoor ondervind je minimale slijtage aan jouw linnen. In het verlengde hiervan, hechten we veel belang aan MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is de bijdrage dat wij leveren aan duurzame ontwikkeling en een betere toekomst voor iedereen. Hierbij houden we rekening met de economie, ecologie en met de mens. We zorgen er steeds voor dat de verhouding tussen deze drie zaken gelijk loopt. 

Kies je voor Gazelle Wasserij? Dan kies je voor een stipte en persoonlijke service.

Contacteer ons

Onze waarden

Respect: Wij geloven in een samenwerking met onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere partners gebaseerd op respect voor hun eigenheid en identiteit. Maar respect uit zich ook in een engagement tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorg voor het milieu. 

Positivisme: Wij geloven in een organisatie die hoopvol naar de toekomst kijkt, en waarbij alle relaties intern en extern gekenmerkt worden door een positieve ingesteldheid.

Kwaliteit: Wij geloven in een dienstverlening gekenmerkt door flexibiliteit, klantgerichtheid en kwaliteit. Dag in, dag uit willen wij het beste van onszelf geven, en dit om een service op maat te kunnen aanbieden.

Persoonlijkheid: Wij geloven in een duidelijk afgelijnde identiteit, en het creëren en behouden van een imago gekenmerkt door onze visie en waarden. Wij geloven met deze identiteit enerzijds een unieke positie op de markt te kunnen innemen en anderzijds een ideale partner te zijn voor onze medewerkers, leveranciers en externe partners.

Gedrevenheid: Wij geloven in een organisatie waar iedereen de drive heeft om de gestelde doelen te behalen en te overtreffen, en waar de gedrevenheid en ambitie om er dagelijks volledig voor te gaan centraal staat.

Contacteer ons

Bedrijfsbrand wasserij Gazelle

Recent woedde er een ernstige bedrijfsbrand in ons bedrijfspand. Momenteel stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen. In onze FAQ kan u de antwoorden terugvinden op de meest gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet terugvinden kan u steeds een bericht sturen naar info@gazellewasserij.be.

Veelgestelde vragen