Kantooruren van maandag - vrijdag: 8u-16.30u

Guddegemstraat 37


2160 Wommelgem

Resto

Gazelle zorgt voor de verzorging van al jouw horecalinnen. Dit gaat van huurlinnen op maat tot verzorging van de kledij van medewerkers en behandeling van eigen linnen en keukenlinnen.

Resto

Gazelle zorgt voor de verzorging van al jouw horecalinnen. Dit gaat van huurlinnen op maat tot verzorging van de kledij van medewerkers en behandeling van eigen linnen en keukenlinnen. Een bezoek aan een restaurant of een feest is het meest aangenaam in een mooie setting. Een gezellige verlichting, mooie stoelen en tafels, leuke decoratie; het draagt allemaal bij tot een mooi geheel. Onderschat daarnaast het belang van een net gedekte tafel met schone en gestreken tafellakens niet. Of een propere werkoutfit van het personeel? Dat maakt een restaurantbezoek en een feest pas echt af. Investeer als restaurateur of feestverzorger in een goede behandeling van al je linnen!

Tafellinnen

Restaurateurs en feestverzorgers kennen de problemen die bij tafellinnen komen kijken wel. Hebben we nog voldoende linnen in de juiste kleur en maat? Zijn de tafellakens vlekkeloos en netjes gestreken? Hoe pakken we het linnen tijdens de piekmomenten in onze zaak aan?  Gazelle helpt deze zorgen de wereld uit. Samen werken we een volledig linnenpakket uit dat perfect binnen de stijl en het concept van je zaak past. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod aan textielsoorten, kleuren en maten en we behandelen onder andere linnen, katoen en alternatieve vezels.

Ook voor eenmalige evenementen zorgen we voor een perfecte service. Zowel professionals als particulieren kunnen terecht bij Gazelle voor het onderhoud van eigen tafellinnen of de huur van tafellinnen.

Keukenlinnen

Voor keukenlinnen is hygiëne extra belangrijk. We verzorgen al je keukenlinnen met de grootste aandacht voor hygiëne, reinheid en afwerking. Je kan kiezen voor huurlinnen met een all-in service of het onderhoud van je eigen keukenlinnen.

Kledij medewerkers

Zowel keuken- als zaalmedewerkers horen er onberispelijk uit te zien. Ze komen in aanraking met voedsel en dranken. Daarom is het uiterst belangrijk dat hun kledij hygiënisch en netjes is. Gazelle helpt je met het kiezen van de gepaste kledij. Daarnaast behandelen we deze kledij met de beste zorgen.

Andere

Een perfecte hygiëne en afwerking is niet enkel van het grootste belang voor je tafellinnen en de kledij van je medewerkers, maar voor je hele zaak.

 

Nog vragen of helemaal overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Overige diensten

Hotels> Industrie> Zorgsector>

Bedrijfsbrand wasserij Gazelle

Recent woedde er een ernstige bedrijfsbrand in ons bedrijfspand. Momenteel stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen. In onze FAQ kan u de antwoorden terugvinden op de meest gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet terugvinden kan u steeds een bericht sturen naar info@gazellewasserij.be.

Veelgestelde vragen